ROB-DAG 2020
Delen via:
Datum 18 maart 2020
Tijd: 10:00 - 15:30
Locatie Mercure Hotel
Adres Hertsenbergweg 1
8041 BA Zwolle
INFO
RESERVEER
ORGANISATIE

------------------------
BERICHT NAMENS DE ORGANISATOR
------------------------

Beste deelnemers van de ROB-dag,

Wegens de recente maatregelen van de overheid en het RIVM zijn we helaas genoodzaakt de ROB-dag van 18 maart niet door te laten gaan.
We gaan nu in overleg met onze workshopleiders en spreker en streven er naar om deze mooie en inspirerende dag na de zomervakantie te laten plaatsvinden met jullie en volgende week met een update te komen.
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de organisatie via robdag@viaa.nl.


Met vriendelijke groet 
Team AT Tickets De Regionale Onderbouwdag: dé tweejaarlijkse inspiratiedag in Zwolle speciaal voor leerkrachten groep 1 en 2.
Op woensdag 18 maart 2020 is het zover. Het thema van de dag is: Wat fijn dat JIJ er bent!
Inschrijven kan tot 4 maart.

De ROB-dag 2020 vindt plaats in het Mercure Hotel te Zwolle en wordt georganiseerd door Centraal Nederland,  Hogeschool Viaa en IJsselgroep Educatieve Dienstverlening.


Drie organisaties:

Hogeschool Viaa
Centraal Nederland
IJsselgroep Educatieve Dienstverlening

Bij het Mercure Hotel is ruime parkeergelegenheid waarvan u gratis gebruik kunt maken. Komt u met het openbaar vervoer, dan stellen we een pendeldienst beschikbaar voor vervoer van NS station Zwolle naar het Mercure Hotel en weer terug. Denkt u hiervan gebruik te gaan maken, wilt u dit dan bij stap 3 alvast aangeven?

Let op! Een inschrijving kan niet geannuleerd worden. Wel kan er een vervanger in uw plaats komen"STEL EEN VRAAG AAN
DE ORGANISATOR
Aan:
Van:
Onderwerp:
Persoonlijk bericht
toevoegen:
Evenement
informatie

De Regionale Onderbouwdag: dé tweejaarlijkse inspiratiedag in Zwolle speciaal voor leerkrachten groep 1 en 2. Op woensdag 18 maart is het zover. Het thema van de dag is: Wat fijn dat JIJ er bent!

De ROB-dag 2020 vindt plaats in het Mercure Hotel te Zwolle en wordt georganiseerd door Centraal Nederland, Hogeschool Viaa en IJsselgroep Educatieve Dienstverlening.

Drie organisaties:


www.AT-Tickets.nl