MOOIJ AVOND MET OVER SCHAPEN ENZO
Delen via:
Datum 20 maart 2020
Tijd: 20:00 - 22:30
Locatie GKV Mussel
Adres Musselweg 66
9584AG Mussel
INFO
RESERVEER
ORGANISATIE
------------------------
BERICHT NAMENS DE ORGANISATOR
------------------------
Beste bezoeker

Zoals u vandaag heeft kunnen vernemen heeft het kabinet op donderdag 12 maart 2020 een aantal maatregelen afgekondigd omtrent de bestrijding van het Corona virus. Een onderdeel hiervan is dat alle evenementen in het land (met meer dan 100 personen) tot en met 31 maart geannuleerd moeten worden.

De organisator van het evenement is hierdoor genoodzaakt het evenement te annuleren. Het evenement wordt niet verplaatst.

Op verzoek van de organisator informeren wij u over dit besluit. U krijgt in de aankomende 4 weken het volledige ticketbedrag retour gestort namens de organisator.

Met vriendelijke groet
Team AT Tickets
Op 20 maart organiseert MOOIJ een cabaretavond i.s.m Over Schapen Enzo.


Zij spelen deze avond hun nieuwe voorstelling "Als je denkt dat het voorbij is..." Het is een avondvullend programma inclusief een pauze. Tijdens de pauze is er gelegenheid een drankje te kopen. De voorstelling start om 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:30 uurSTEL EEN VRAAG AAN
DE ORGANISATOR
Aan:
Van:
Onderwerp:
Persoonlijk bericht
toevoegen:
Evenement
informatie
Op 20 maart organiseert MOOIJ een cabaretavond i.s.m Over Schapen Enzo. 

Zij spelen deze avond hun nieuwe voorstelling "Als je denkt dat het voorbij is..." Het is een avondvullend programma inclusief een pauze. Tijdens de pauze is er gelegenheid een drankje te kopen. De voorstelling start om 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:30 uur

Tickets bestellen: www.AT-Tickets.nl