CONCERT SING GOSPEL!
Delen via:
Datum 18 april 2020
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie Scheppingskerk
Adres Van Poelgeestlaan 2
2352 TD Leiderdorp
INFO
RESERVEER
ORGANISATIE
------------------------ 
BERICHT NAMENS DE ORGANISATOR 
------------------------ 
Beste bezoeker 

Zoals u heeft kunnen vernemen heeft het kabinet  een aantal maatregelen afgekondigd omtrent de bestrijding van het Corona virus. Een onderdeel hiervan is dat alle evenementen in het land (met meer dan 100 personen) tot en met 6 april geannuleerd moeten worden. 

De organisator van het evenement Sing Gospel! is hierdoor genoodzaakt het evenement te annuleren. Er wordt gekeken naar een vervangende datum, hierover ontvangt u op korte termijn aanvullende informatie. 
De huidige tickets zijn voor deze vervangende datum geldig. Na bekendmaking van de nieuwe datum is annuleren van deze tickets mogelijk. 

Op verzoek van de organisator informeren wij u over dit besluit. De organisator is verantwoordelijk voor de verdere afhandeling en besluitvorming. 

Met vriendelijke groet 
Team AT Tickets Op 18 april 2020 geven de projectkoorleden onder leiding van Tim Hermsen in samenwerking met gospelkoor Naghila en een professionele live band een geweldig gospel concert! Een swingende avond vol bekende gospels die u niet mag missen! Kaartjes voor dit concert kosten maar € 8,50 per stuk (inclusief reserveringskosten)

STEL EEN VRAAG AAN
DE ORGANISATOR
Aan:
Van:
Onderwerp:
Persoonlijk bericht
toevoegen:
Evenement
informatie
Op 18 april 2020 geven de projectkoorleden onder leiding van Tim Hermsen in samenwerking met gospelkoor Naghila en een professionele live band een geweldig gospel concert! Een swingende avond vol bekende gospels die u niet mag missen! Kaartjes voor dit concert kosten maar € 8,50 per stuk (inclusief reserveringskosten)
www.AT-Tickets.nl